Schoonmaakdiensten

Compass multi services is een service bedrijf wat ook diensten verleend in de schoonmaakbranche. Denk hierbij aan scholen, bejaardentehuizen, Hotels, Ziekenhuizen, flats en huizen. Maar waarom is het nu zo belangrijk om te werken/leven in een schone omgeving? Compass Multi Services vindt dat een nette, schone ruimte er niet alleen fijn uit ziet, het ook nog eens mensen productiever en gelukkiger maakt! Tevens is het ook nog eens heel goed voor de gezondheid.

Sectoren

Vooral in scholen is het belangrijk dat er een productieve werksfeer heerst. Hiernaast is een schoolgebouw ook de eerste indruk voor nieuwe leerlingen, ouders en verzorgers. De diensten voor het schoonmaken van scholen bevatten bijvoorbeeld stofzuigen, prullenbakken legen, ramen wassen en vloeren (/vloerbedekkingen) reinigen.

Voor bejaardentehuizen, flats en huizen is een schoon pand natuurlijk een fijne leefomgeving. Dit realiseren wij door onder andere de entree, de ramen, de deuren, de gangen en galerijen, gemeenschappelijk ruimten, trappenhallen, parkeergarage en liften schoon en toegankelijk moeten zijn voor de huurders en bewoners.

Voor hotels is de ruimte al helemaal een visitekaartje voor de gasten, hygiëne is hier van groot belang, niemand vindt het fijn te verblijven in een vieze ruimte. Slaapkamers, keukens en gezamenlijke ruimten zoals lobby’s verdienen hier de meeste aandacht. Ook is het belangrijk dat de medewerkers goed presteren in een optimaal schone werkomgeving.

Er is geen grotere broeiplaats voor viezigheid en bacteriën in bijvoorbeeld een ziekenhuis. Ook hier verlenen wij onze schoonmaakdiensten. Vooral hier is het ontzettend belangrijk dat de ruimten steriel blijven en er geen ophoping van viezigheid ontstaat. Dit is namelijk erg slecht voor de gezondheid.

Interesse?

Heeft u interesse in de schoonmaakdiensten van Compass Multi Services? Neem dan nu snel contact met ons op. Wij zullen kijken wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt voor verdere vragen en informatie bellen naar het mobiele nummer 06-17981224.

Contact

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht