Afwasdiensten

Compass Multi Services is een service bedrijf dat ook afwasdiensten verleent. Wij verzorgen vele verschillende diensten op evenementen en binnen bedrijven. Naast bijvoorbeeld schoonmaakdiensten en culinaire diensten verlenen wij ook afwasdiensten. Vaak kan het fijn zijn als een evenement over is, een service bedrijf zoals Compass Multi Service de boel weer voor u opruimt en schoonmaakt. Denk aan alle bordjes, schaaltjes en glazen die rond zijn gegaan. Onze afwasdiensten worden vooral door grote bedrijven en hotels gebruikt.

Service

De afwasservice bedraagt een of meerdere medewerkers van  ons bedrijf die bij uw bedrijf, hotel etc. langskomt om na afloop van een evenement of feestje de afwas te doen. Dit kunnen glazen, borden, bestek, pannen en nog veel meer zijn. Dit zorgt ervoor dat u zich hier niet meer mee bezig hoeft te houden als organisator. Er verschillende taken uit handen worden genomen. Wij nemen graag deze taken van u over!

Interesse

Heeft u interesse in de afwasdiensten van Compass Multi Services? Neem dan nu snel contact met ons op. Wij zullen dan kijken wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt voor afspraken, verdere vragen en informatie bellen naar het mobiele nummer  06-17981224. Nadat u gebeld heeft en afspraak heeft gemaakt komt ons team op de afgesproken datum en tijd bij u langs.

Contact

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht