Gastvrouw

Compass Multi Services is een service bedrijf dat ook diensten verleent in vorm van een gastvrouw. Hierbij kunt u denken aan het vermaken van kinderen op kinderfeestjes of dagverblijven, de ouderen eens in het zonnetje zetten in bejaardentehuizen en evenementen of feesten volledig verzorgen. Weet u niet goed hoe u het entertainment voor een bepaalde doelgroep moet aanpakken? Dan bent u bij Compass Multi Services aan het juiste adres.

Service

Op kinderfeestjes kunnen wij entertainen in de vorm van leuke spelletjes doen met de kinderen, dansen en zingen op bekende hits en verkleden. Elk kinderfeestjes is natuurlijk anders, en een bijpassend thema kan gekozen worden. Bijvoorbeeld een stoer piratenfeest of een betoverend prinsessenfeest. Voor dagverblijven houdt het entertainment natuurlijk ook spelletjes, dansen en zingen in.

Voor ouderen in bejaardentehuizen kunt u ook een leuke show verwachten. We zullen bijvoorbeeld de mooiste hits van de jaren 60, 70 en 80 zingen en afwisselen met leuke verhaaltjes. Bovendien gaan we er een gezellig dag van maken waarbij iedereen het naar zijn zin heeft.
Voor andere feestjes of evenementen kunt u ook onze gastvrouw inzetten als entertainment. Graag gaat zij als typetje op de foto en praat de boel aan elkaar. Dansjes worden gemaakt en elk evenement krijgt een boost.

Interesse

Heeft u interesse in de gastvrouw diensten van Compass Multi Services? Neem dan nu snel contact met ons op. Wij zullen dan kijken wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt voor afspraken, verdere vragen en informatie bellen naar het mobiele nummer 06-17981224. Nadat u gebeld heeft en afspraak heeft gemaakt komt ons team op de afgesproken datum en tijd bij u langs.

Contact

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht