Bedrijfsdiensten

Compass Multi Services is een service bedrijf dat ook bedrijfsdiensten verleent. U kan hier denken aan het leveren van verschillende producten dat een bedrijf nodig heeft, bijvoorbeeld koffie, thee, wc-papier, kantoorartikelen etc. Het kan voor een bedrijf erg fijn zijn als deze producten geleverd worden door een service bedrijf als Compass Multi Services. Wij vergemakkelijken de taken van een bedrijf door de bijzaken te regelen.

Services

U kunt het zo gek niet bedenken, alles is mogelijk bij Compass Multi Services. Wij leveren koffie, thee en eventueel andere dranken, dit zorgt ervoor dat de werksfeer verbeterd wordt doordat medewerkers zich in een fijne omgeving bevinden waar ze aan hun behoeften voldoen.
Zo ook bij de levering van wc-papier tot allerlei schoonmaak artikelen. Niet elk bedrijf heeft de geschikte schoonmaakmiddelen ter beschikking. Een schone werkomgeving is belangrijk voor de productiviteit van de werknemers en zorgt voor een fijne werksfeer.
Het leveren van verschillende kantoorartikelen kan er voor zorgen dat de medewerkers van een bedrijf altijd voorzien zijn van de verschillende artikelen die zij nodig hebben. Heeft uw bedrijf iets anders nodig? U kunt ons alles vragen.

Interesse

Heeft u interesse in de bedrijfsdiensten van Compass Multi Services? Neem dan nu snel contact met ons op. Wij zullen dan kijken wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt voor verdere vragen en informatie bellen naar het mobiele nummer 06-17981224.

Contact

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht