Culinaire Diensten

Compass Multi Services is een service bedrijf dat ook culinaire diensten verleent. Hierbij kunt u denken aan service van eten en drinken op evenementen zoals feesten, trouwerijen maar ook begrafenissen. Vaak is het tijdens zo’n evenement makkelijk voor de organisators als het eten en drinken geregeld wordt door een service bedrijf zoals Compass Multi Services. Er wordt een grote taak uit handen genomen die wij graag overnemen!

Sectoren

Elk evenement is natuurlijk anders en zo ook de locatie, dit kan buiten of binnen en groot of klein zijn. Samen met uw hulp passen wij onze diensten aan naar uw wensen.

Bij feesten en bruiloften kan onze service het in- en bijschenken van drinken bevatten. Maar ook het rondgaan van verschillende borrelhapjes, het verzorgen van taart en zorgen dat partytafels allemaal voorzien zijn van bakjes chips en nootjes bijvoorbeeld. Alles naar uw keuze.

Voor begrafenissen draait de service veelal om het verzorgen van koffie en thee. Naar uw wens kan er ook frisdrank worden verzorgd. En naast drankjes kan er ook gezorgd worden voor een plak cake, broodjes of koekjes bij de koffie/thee.
Heeft u andere wensen? Geen probleem! Geef ze door.

Interesse

Heeft u interesse in de culinaire diensten van Compass Multi Services? Neem dan nu snel contact met ons op. Wij zullen dan kijken wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt voor verdere vragen en informatie bellen naar het mobiele nummer 06-84100757. Samen met u gaan wij in overleg om het evenement zo te verzorgen dat het aan al uw wensen voldoet.

Contact

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht